day 2

bismillah
hhh…lagi2 salah naek bis, untung (alhamdulillah…)baru sampe uki, ternyata bis yang benernya tuh naeknya sebelum terowongan, lah gw malah naek dari uki. yasu, turun aja di uki, bilang ma abangya kalo salah naek bis (ga bayar lho…maap ya bang)
– introduction to the process (again…but today I already know a little about it)
– learn the process by myself (collect the question, then asked my supervisor after lunch)
– ask some question to my supervisor
– bengong, since I don’t know what to do (very sleepy, but masa’ di depan orang banyak gw tidur, mana masih jam 2an lagi…ya Allah..lama banget nunggu jam 4)
– learn the process again and its analysis
– my supervisor give me some excercise to be discussed next monday, coz’ tomorrow he will be leaving

moga2 counselor mau terima kp gw, nanggung nih
wassalam

2007.08.02

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: