sabtu ini….

bismillah

hari ini rencananya gw mo bikin mading bem sama hening, tapi udah jam segini ko’ dia belum nongol ya….apa dia lupa(hush..ga boleh su’udzon tau….)…
pas nyampe lab, ternyata semua lab dipake buat tutorial staff, terus gw tanya ma help desk, katanya ‘kan hari ini tanggal merah, harusnya lab malah tutup’, waduh gw lupa tuh, pantesan pas nyampe kampus, ko’ sepi amat ya’…ga biasannya pager fisip ditutup, mana ga’ ada tukang ojek lagi….
apes bener…

wassalam

August 10, 2007

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: