will it blend??

bismillah

dapet dari k4$kV$…pas gw cek di yutupnya, set dah..smuanya di blender sama ni orang…

iphone di blender…->ko’ jadinya item gitu yah???

iphone 3G….->ke’nya smua udah di blender kecuali tangannya d…

bola golf…..->ck..ck..ck..kalo bola golf aja sampe bisa di blender, tajem bett….

wii remote

situs resminya :

http://www.willitblend.com/

skrin sotnya :

blend

banyak video2nya, dibagi jadi 2 kriteria…

yang don’t try this at home sama try this at home…

~paling nyesek ngeliat iphone di blender…soalnya ada efek dramatisnya sempet di slow motion gitu…hiks..hiks..

wassalam

Categories: do you know | Tags: , , , , , , , , , , | 1 Comment

Post navigation

One thought on “will it blend??

  1. Wahaha.. He blends anything he hates..

    Maybe he should blend his soul.. LOL

    Jadi serem kalo mikirin korban mutilasi yg setelahnya bisa di-blend kayak gitu.. hiii.. :S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: